Video heboh datin


dah ramai tanya kat datin, bila nak buat video live..heheh..datin tak bijak buat video..nak minta tolong conferencing video dengan yang pakar takut mereka ambil kesempatan..tapi tunggu...datin akan berikan nanti video hot yang akan jadi kenangan semua penggemar datin....sesiapa yang selalu menghujat datri8n,,datin maafkan yer...

Semoga artikel Video heboh datin bermanfaat bagi Anda. Jika kamu suka dengan artikel Video heboh datin ini, like dan bagikan ketemanmu.

man berkata... On 4 Mac 2012 8:05 PTG  

klu dapt enak ny rasa air pantat klu dpat jilat

man berkata... On 4 Mac 2012 8:07 PTG  

klu dapt enak ny rasa air pantat klu dpat jilat

mohd sudirman abd rahman berkata... On 15 November 2012 1:58 PG  

kpd datin2 yg ingin kepuasan
hubungi man 0197286192

Shah Rizal berkata... On 12 Januari 2013 8:31 PTG  
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shah Rizal berkata... On 12 Januari 2013 8:32 PTG  

Hi there, I'm riz. A Malaysian 'malay' guy.my age 23 years
Contact me for further info. Contact me at 019-3008865-riz

EDEN NAWI GLOBAL FARM berkata... On 17 Februari 2013 11:40 PG  

nawi_ppkp@yahoo.com

Harry Harry.prada berkata... On 7 Mei 2013 8:59 PTG  

Datin memerlukan anak ikan atau apa-apa saja call 0139910408 haryy

Muhammad Fakhri berkata... On 25 September 2013 9:04 PG  

Ooopppssss.....!!! Tompang lalu...hehehe

alvon won berkata... On 25 November 2013 11:59 PTG  

datin2, sapa yg nk puas ati col me..0145616358

wan takokz berkata... On 17 Disember 2013 4:29 PG  

Sedia membantu 0122266369

Zali berkata... On 20 Mac 2014 10:36 PTG  

Khas buat girls yang berumur lebih 10 tahun dari umur I... Terdahulu I mohon maaf sebesar-besarnya... I dilahirkan pada 1984.... I ni teringinlah sangat-sangat nak cium n jilat pepek wanita ni. jika u sudi i cium n jilat pepek U sampai U betul-betul puas... I akan cium n jilat pepek U sampai U puas... I akan sedut biji U lama-lama & I akan cium n jilat lobang bontot U sampai u puas... I Tidak mengira bangsa, paras rupa, bentuk badan, status, ada dara or tidak... Yang penting pepek harum... Kalau sudi call 0167322571... Sorry sms I Tak layan n Untuk area Johor sahaja...

hussin berkata... On 25 April 2014 4:49 PG  

Sy boleh tolong jd cameraman...no ambil kesempatan..

mamat fender berkata... On 14 September 2014 1:55 PG  

Testing123456789sepuluh

mamat fender berkata... On 14 September 2014 1:57 PG  

Mamat.fender@yahoo.com

norsyamsul hakimi berkata... On 2 Oktober 2014 2:45 PTG  

0134338715

amir yusoff berkata... On 21 Oktober 2014 12:53 PTG  

Mencari mummy
Wasap ke num ni 0166604473

dyn yas berkata... On 16 Mac 2015 4:29 PTG  

teman kaunselling...aspek positif...0197341038..dyn

dyn yas berkata... On 16 Mac 2015 4:30 PTG  

teman kaunselling...aspek positif...0197341038..dyn

Nizar Afiq berkata... On 29 April 2015 1:49 PG  

Hai datin, zam boleh join ka?.0136363462

Nizar Afiq berkata... On 29 April 2015 1:50 PG  

Hai datin, kalau datin nak kongsi kasihsayang dgn zam, zam sedia membantu.call ja 0136363462

Ubat Dia berkata... On 5 Mei 2015 7:37 PG  

ANDA STRESS?? KESUNYIAn?? PERLUKAN KETENANGAN DAN TEMAN??... KAMI ADA UNTUK ANDA(HANYA UTK WANITA)

PAKEJ URUTAN KHAS UNTUK WANITA SAHAJA.Tukang Urut (LELAKI) perkhidmatan terus ke rumah atau hotel.

Sabtu-Ahad / 9am-9pm KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SHJ

email : ubatdia@gmail.com
wchat : urutpuas

Selva Kumar berkata... On 6 Mei 2015 3:26 PTG  

Hi sesiapa yg nakkan kepuasan sila SMS ke no 0173487285, utk wanita yg mencari lelaki

hazzad83 berkata... On 11 Julai 2015 12:30 PG  

Hai datin call i boleh borak2.. 0173312086

anak tempatan berkata... On 20 Ogos 2015 9:38 PG  

if u come to sarawak feel free to contact me 0138145582, ariz

Ed Eddy Ed Eddy berkata... On 13 November 2015 11:15 PTG  

Hye datin..im eddy..stay kl...modeling..call me yea datin...017-3076182

Damai Hijau berkata... On 2 Mac 2016 10:44 PTG  

Gile laaa semua nk tunjuk power..mcm bagus..ade 9 inci ke??? Meh nk test..
Email adik Tin..private n confidential..nnt passing no fon
Kite tgk stkat mn boleh pegi
Begining 2016

Damai Hijau berkata... On 2 Mac 2016 10:45 PTG  

Dedaknasi89@gmail.com

Selva Kumar berkata... On 3 Mac 2016 2:58 PTG  

mencari datin yang nakkan laki utk memuaskan nafsu seks sila sms atau kol ke no ni 0108714680

abdul manaf manaf berkata... On 21 Mac 2016 11:56 PG  

bro m cari datin yg nk kwan dgn bro m
umur 35 .......janji ok .ini whtsupp 0175747549

Unknown berkata... On 16 Mei 2016 1:47 PTG  

Akmal/28yrs
Berbagai skills
Confirm puas hati!!
Lain Kali mesti nak lagi!!
X pecaya kita tgok je...habis Aku jilat!!™

Unknown berkata... On 16 Mei 2016 1:48 PTG  

Akmal/28yrs
Berbagai skills
Confirm puas hati!!
Lain Kali mesti nak lagi!!
X pecaya kita tgok je...habis Aku jilat!!™

kudin berkata... On 1 Jun 2016 12:33 PG  

Sy kudin pengamal urutan traditional China (guasa). Nk cuba whatapps 0196412275 KL selangor

Catat Ulasan

LUAHAN RASA DATIN SEPI - All Right Reserved.Powered By Blogger
Template SEO Fendly by JimsonTemplate Edit by : Tutorial Blogspot