Datin gersang bertemu pelanggan

datin datin akan memilih lelaki maskulin untuk di bawa melancong..mungkinkah anda yang bertuah ??
Datin gersang bertemu pelanggan, siapa saja boleh terpilih..sesuai selera.
First

473 komentar

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 473   Terbaru›   Baru»

leh join tak?

add YM : batangmantop2u@yahoo.com

perlu aku datin ad email tiaragus23@yahoo.com

hai datin email jer kat maq2413@yahoo.com or jmedash3165@gmail.com
kita akan layan kehendak datin .....
sampai datin puas tekulai layu......

young and handsome malay guy..20yrs hot body...0177277803 call me ;)

nothing to say...if u would like to know me can just msg me at ducatimonster2004@yahoo.co.uk

leh join ker? Jika sudi leh email sya kat deemustapha@gmail.com

Hai Datin . . . . gulamasingarammanis@gmail.com

haziq_mustafar@hotmail.com...drop a mail to me...

i tak nak beri harapan kat datin2.....tpi jika datin2 nak
knal isi hati i just infom i kat number ne......
0132742355....
call me yan

datin nak bley call i,,no 012-9390363,,janji datin bley main sampai puas,,,plug & play,,no kontrak,,,xde syarat2,,janji datin puas hati,,,my email-alif_speky@yahoo.com...i lagi suka kalau datin nak i sampai bile2,,available for only the best......c u honey....yg pnting romantik.....muaahhhh

i suka jilat,blh bg kepuasan yg maksimum ckp banyak x guna.jst call me0174130425 (mady) utk prmpn @ mana2 mak datin hubungi i sekarang.i dh xthn nk hisap

i akan layan u as u like..u will satisfied and happy dengan cara layanan i..i think no need i explain detail here..u will know after first round with me..u can call me at 0129721091

datin, i akan layan sepenuh hati, gentel,jilat,hisap,sedut biji bawah pn saya lakukan berjam2.macam2 sy akan lakukan utk datin.lidah i bergerak liar,cakap je.juz email me khairuladam90@gmail.com.berumur 22 tahun.workout at gym.

Hai. . .Datin mcm ikan dyung nampak. . .geram tngok u. . Xpa klu u nk u blh col i. . . 0103992275. . Danial danila

hye datin. .ambil je number ni. .lidah menanti datin. .0173572760

Kepada Mane2 Datin Yg Nk Jadikan Saya Sbagai Anak Ikan Please Email To Me @ izybad86@gmail.com

Hai datin jika datin nak i jilat, main lama2 dan ganas2 hubungi i kat email ris.ismail@ymail.com

hai datin contact je no ni
ape2 blh tau lepas u contact
0129819548

ooo mcm ni gaya anak2 ikan cari makan... lawak2 huahuahua

saya nak join datin..pilihlah sy, add ym shar_putra@yahoo.com.my

hehehe,,,trnyata ke ni...ermm..try lah..my ym ajim_penyu@yahoo.com

try me -22- syamphg@gmail.com

hi i want to join datin .....0166278286

Kepada sesiapa sahaja insan yg sepi leh je hubungi i....x semesti nye semua org perlu kan hubungan intim..kadang2 perhatian n kasih syg yg d cari...klu perlukan leh lah email i tuk luah kan apa masalah..kadang2 2 pandangan lbh baik dari seorg..email je ke Terengganu3077@gmail.com

Just text me. zack6918@gmail.com.

Just text me. zack6918@gmail.com.

Just text me. zack6918@gmail.com.

call je if needed or boring2..
sure bleh tolong..=)0145784620

SAYA SEORG YG SUSH....DAN INGIN MENCARI WANG LEBIH UTK MENYARA KELUARGA DI KAMPONG...SAYA SANGGUP OR SIAP UTK ANDA(PEREMPUAN)TIDAK KIRA USIA DATIN ATAW TIDAK...JANDA ATAW TIDAK..SAYA TIDAK KESAH..ASLKN ANDA SUDI MEMBERI SEDIKIT WANG SEBAGAI BALASAN UTK SAYA MENYARA KELUARGA....SILA CONTACT SAYA DI FACEBOOK...>>OrgKpgAmieyZairul...anda hnya perlu add saya dan saya akn approve..saya siap melunaskan nafsu anda...apa saja yg anda ingin saya lakukan..bkn sekadar di dalam bilik...luar bilik..kerja2 rumah juga saya sanggop asalkn ada imbuhan...TERIMA KASIH..

datin datin please email me at danialnuniz@yahoo.com

sunyi?
email milion_man90@yahoo.com

Hai datin - datin tersayang
utk kepuasan yg amat sedap, kaw2 n x terhingga nikmatnya
hubungi man 019-7286192

sye sedia enyediakan bahu untuk datin menangis..saye sedia menyediakan tngan untuk kest air mat datin..saye sentiasa ada di sisi datin =)

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

hye" dEar..!
sentiasa sedia berkhidmat..
contact num; +60109622070...

email me at yamemory@yahoo.com

Contct me 013-5978334..zul

saya nak joint datin e-mail saya mohdisyahrul.ismail@gmail.com

Bagi Datin2 yang kesunyian dan perlukan teman atau pengiring, email saya, Private,privasi dan confidential. Email me- wankamarul585@gmail.com

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

(Service)
Hi there, I'm riz. A Malaysian 'malay' guy.my age 23 years
Contact me for further info. Contact me at 019-3008865-riz

Hai datin-datin sekalian..klu ingin kan peneman utk apa2 sahaja,call laa sy Hafiz-01119943461..i'm stay in KL,so easy for us to get in touch..i'm waiting for ur call datin-datin sekalian..

nak..call 0174146044 atau muhamad.azmi84@gmail.com

I am a good listener...012 4896983

hai siapa berminat perlukan batang sarawak yang kuat.....janda, datin, anak dara atau gadis gadis sangap...tk kira saiz dan rupa ....call lah saya batang sarawak...di talian 0182410167...service di area shah alam, selangor dan kuala lumpur sahaja...marilah siapa berminat dengan batang sarawak...saya tengah sangap lubang ni...

hai datin... lau sunyi n perlukn teman cri la saya... sy btl2 dhagakn belaian wanita.. x kesah umo n rupa.. yg penting kte dpt puaskn each other.. im aben.. call me 0175048761.. abenflame92@yahoo.com.my

hai nk rasa kena jilat cal saya man 0192856594
datin

hai datin... jum dating.. cintasangcicak@yahoo.com =)

take me..turn me as your sex slave..really need some digit....0104375206/whatspp/call/msg/

jz trying my luck..seeking mutual benefits...chi, athletic, 62kg,176..

Jejakabiasa39@yahoo.com...pm me datin sel/kl

hii can call me anytime u want..0134720393

Mane2 datin yg nak jdi kan I anak ikan blh je...call I n0 fon I 0173100105 / 01127150908. ..call ye

cuma kerana hampir 2 tahun aku x kerja .keluarga dan anak mencemuh aku hingga aku kluar rumahku sendiri .mereka biasa mewah dulu .habis wang yg aku kumpul sewaktu kerja di malaysia dan luar negeri .sudah 4 bulan aku menumpang tidur di rumah kawan.Kecewa sikap manusia .kini aku ingin mencari seseorang yang benar benar ikhlas untuk berteman dengan ku .sebagai saudara atau apa juga ketentuan Allah ..lihat profile :https://www.facebook.com/salim.musta.5..in box first then we can talk .

datin yg memerlukan anak ikan dan layanan yg baik call me 0123017072 (ingin pendapatan sampingan)

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

datin..gadis,janda yg memerlukan anak ikan dan layanan yg baik call me 0172132535 ..area kl,pj ..serius only ..

datin yg memerlukan anak ikan dan apa-apa saja call 0139910408 . Harry . Bila-bila mase bley . Serdang kl

kpd mak datin@janda@sex..boleh cll 0142323140

Saya nak join, saya mix india arab....ni no phone saya 0137021024..x hensem mana...kehebatan boleh d rasai

0139910408 . Memerlukan keja harry serdang kl

Hai datin..sy memurlukan keja..bila-bila masa bley..tak kisah keja ape atau warga ape..call sy harry 0139910408..putrajaya PJ kl

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

melancong!! ussshhhhh...nak ikowt2! nak ikowt!Huhu

hi datin saya memerlukan job..memandangkan skng saya memerlukan wang yg banyk...call me khai 0123017072

mama2 datin yang mahu di jilat cal me tapi di kaw taiping hingga sg petani saja cal me 01124353573

0176345762 call me if you want

kepala mak datin/janda sunyi/isteri2 yang mahu dijilat hingga terpancut keluar air dan kejang pasti enak call me 01124353573 di kawasan taiping hingga sg petani

add me in abg_kals@yahoo.com tq tel 0142794119

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Datin area jb
Contact 0127966762
Full time part time baik punya....

Datin boleh email saya

batangsepi@gmail.com

Fiq..model ...0196687802...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Hi datin....sya duda anak1.dri mlk
01111583482

datin sy student 23 thun bangi email me

Hi sy joe,u bly cll anytime,time bowink ke sedih ke u can kongsi ngan i,i hnye perlukan kasih syg yg ikhlas,u steady i steady,just cll me 0177869783

hai dtin yg cmel2 blake..lau nak call sye,.0133939423

hai dtin yg cmel2 blake..lau nak call sye,.0133939423

Hai dati ni no sy 0173649518

Mencari datin utk jd anak ikan
Call no ni 0173649518

Mencari datin utk jd kan sy anak ikan
Call 0173649518

Adakah datin mencari kepuasan dan kenikmatan?hubungi saja di talian 0124284439...sama-sama kita nikmati.

Wajah = melayu + cina
Boleh "main" sekerap mungkin dalam sehari...
Sesuai menjadi teman untuk apa sahaja, x semestinya utk seks
call me 017-2004314

Sy suke berkawan.....jika berminat col sy

D bahagian sarawak coll dulu baru blh thu 0128900565

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

anytime datin..handsome guys malay 01124333875

hye Datin call me 0123840932

call or msg my number 01126076976

ade ke datin,tes...0176984234.

datin sugarmumy anak dara yang perlukan belaian marilah kita berkenalan
kokorek@ymail.com

sy suka datin leh la klu bosan ke leh contact area selangor 01119133120

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

hai datin yang muda2 dan cantik saya abdul hani umur 18 tahun berasal dari sandakan sabah saya sedia memuaskan nafsu anda kalau ingin melakukan seks dengan saya jumpalah saya di sandakan sabah kta boleh buat di hotel je yg tak nmpak orang hubungi saya di 0135506729 dan

hai.....i never try before,klau ni cara senang nk dpt duit i want try....just call me 01131548613.....

Hye datin
Kalau berminat bole la call 0173195490 area jb :-)

email saya di

kawankawan23@yahoo.com ..

saya zam, area kL dan penang..

mana2 datin, wanita, anak dara yg perlukan belaian just email me ok..

tak kisah yg penting gerenti puas dgn saya..

tunggu email dr mana2 wanita..~~~

cepat2 tau..! tq..~

hi my name is rainxz im here looking for fun the big reason im here because i already divorce with my wife i wanna to let someone to love me enjoy the fun with me she was betray me i was very feel sad but all the thing i have to move on and enjoy another new level

Name RainXz
Work as sales
age 23
male
Chinese
Living in oug old klang road

im serious looking for fun enjoy for who lonelyness need someone i will by there if u looking for money sorry not from me because im poor because of my fail ex wife wanna divorce me so honeslty i talk first dont want at the end u all blame at me sorry thanks

i like people open minder honesly with me so i will treat to the same way respect each other i will love enjoy the fun so much about fun i will let both of us enjoy not only me so dont worry we can try anything as long as we happy

Date me>0102551028

datin yg mmrlukn layanan urtan ape sje plz call 01123706115

0175260439 masih muda. baru 21.. :)

Cuba nasib.. :p.. lagendazamshah@gmail.com

Knl dulu ..... putera75mma@gmail.com

slmt b,kenalan..hubungan terbuka..017-9988408

ingin mencari datin tuk wang tambahan..
0193123837
blankedsystem@yahoo.com

Ahh wechat aku sng..otomenjahat

0179265063... Nak jugak rasa bkenalan dengan datin...

0179265063 ... Teringin sangat nak kenal ngan datin..

0179265063 ... Teringin sangat nak kenal ngan datin..

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

mahu gak cuba nasib...mana-mana datin atau janda yang nk sex service...e-mail saya mrsmiled@yahoo.com...kepuasan..??? cuba dulu..dah cuba baru tau...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Area kuching invite sya 0148811180

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Hai datin...kalau nak rasa pucuk muda mcm i call jelaa no i 0182959029 confirm u tak menyesal punya...muda bkn sbrg muda tau hehe

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

call me anything..0166570736-iskandar

Kepada datin atau janda Yang hanya nak cipapnya dijilat boleh call 0174004986 .kalau nak jadi anak ikan pun boleh.hanya support sebulan rm 5000 je sebulan Dan support driver sebab saya tak pandai bawa kereta

i semua datin...i ada proposal baik yang menguntungkan pls call 0192118868

kepuasan ITU bukan hanya Dr zahirnya saje...to Cara nya yg penting.... hebat mcm mane pon kalo blm do butuhkan xkan bermakna begitu juga sebaliknya. my email: azamzali95@gmail.com
.

Oh janda kaya hati suci hidup gembira tapi aku habuk pun tak Ada tapi teringin janda kaya aaaa aaaa.call la 0174004986 hidup anda akan sempurna bila berjumpa dengan saya cinta pasti bermakna aaaa aaaa.tak kaya tak reti bawa kereta itulah masalah saya kalau nak berjumpa silalah ambil saya aaaa aaaa.(ulang korus 2 atau 3 Kali. Anda boleh lagukan dengan gaya anda sendiri thanks.)janda kaya please call me.Oh janda kaya hati suci hidup gembira tapi aku habuk pun tak Ada tapi teringin janda kaya aaaa aaaa.call la 0174004986 hidup anda akan sempurna bila berjumpa dengan saya cinta pasti bermakna aaaa aaaa.tak kaya tak reti bawa kereta itulah masalah saya kalau nak berjumpa silalah ambil saya aaaa aaaa.(ulang korus 2 atau 3 Kali. Anda boleh lagukan dengan gaya anda sendiri thanks.)janda kaya please call me.

jika ada yg beminat hubungi sy matselamba5505@gmail.com

Ingim layanan yg lama.2 atau 3 kali mendapat kepuasan.email saya www.shamudra@yahoo.com

ingin layanan sepuasnye email sy onenightstandforsex@gmail.com
anytime

salam..sayer jj..26thn..tinggi 170,brt 70,kacuk cina,melayu,mamak..sy suke bg wanita puas,sy terima aper2 hadiah,yg penting puas..whatsapp sy or call 0133631223

Hi. I'm Zafril , 22, young boy@call boy from KL. I'm looking for sugar mummy and i can become as your special partner on the bed. I can do everything to satisfy u and for details, call or message me, 0104295740

Jikalau Datin Datin Meemerlukan Belaian Manja Seorang Lelaki Boleh Call I , Daniel 0147313580 , Area Kuala Lumpur n Selangor

kpd datin yg di area selangor bole call num ni. 01116482282.

Hi dear call me 0183541099 ries

Janda nak Janda kaya sepi Dan sangap saya Ada satu.dia adalah bekas Datin tapi dah jadi Janda.saya Ada we chat dia Dan watsap dia. Tapi masalahnya dia sums Yang hensemje Yang tak hensem dia tak suke.dia sering bertukar id watsap Dan wechat tapi dia adalah orang Yang sama.kalau mau nombor phone dia /watsap Dan we chat dia anda kena bayar.human semua free bro.saya pun bayar.kalau nak harganya sayaa letak rm 850 je.kalau berminat email saya gokuazuraseraya@gmail.com
Janda kaya ini pun perlu juga jaga privasinya juga.

Kepada datin yg memerlukan...26thn tinggi 174cm.hot body..just email chiecax_07@yahoo.com/udin5988.gmail.com..

x kenal maka x cinta! try dulu baru tau.0123636692

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Blh bt apa saja,terpulang dan akan puas dan berbaloi..blom cuba tk taw lah kan..blh simpan rahsia jgn risau dan ragu2..0172411364

ade gul yg ske noty?jom knal2..013 5235330..

secara jujurnya saya nak nyatakan di sini, saya memerlukan sejumlah wang untuk selesaikan masalah saya. dan secara jujurnya inilah jalan terakhir yang dapat saya lakukan. saya ada sangkut hutang dengan beberapa syarikat keewangan berlesen dan hutang-hutang runcit. (jumlahnya boleh berhubung kemudian).. boleh dikatakan hampir 99% saya mencuba meminjam dengan institusi kewangan tetapi semuanya gagal. Saya juga mempunyai peluang untuk buat bisnes dan memerlukan modal atau funder. apa-apa syarat akan dipersetujui. Kepada mana-mana janda yang kaya raya atau sapa-sapa je yang dapat membantu, saya amat alu-alukan. saya sedia berkhidmat apa saja untuk anda.. hubungi saya, deealado@gmail.com, 0146051007

Sy gym trainer.. If datin perlukn sy 0177933006 call or mcg wechat id nazarulnordin131727

hello, call me me for details +60172504134. danial

Jikalau Datin Datin Memerlukan Belaian Manja Seorang Lelaki Boleh Call I , Paez 0147313580 wechat id paezISMAIL , Area Kuala Lumpur n Selangor

Blh memuaskan datin..all site play..just email or call...isma782003@yahoo.com or phone 01114740641

Khas buat girls yang berumur lebih 10 tahun dari umur I... Terdahulu I mohon maaf sebesar-besarnya... I dilahirkan pada 1984.... I ni teringinlah sangat-sangat nak cium n jilat pepek wanita ni. jika u sudi i cium n jilat pepek U sampai U betul-betul puas... I akan cium n jilat pepek U sampai U puas... I akan sedut biji U lama-lama & I akan cium n jilat lobang bontot U sampai u puas... I Tidak mengira bangsa, paras rupa, bentuk badan, status, ada dara or tidak... Yang penting pepek harum... Kalau sudi call 0167322571... Sorry sms I Tak layan n Untuk area Johor sahaja...

i student dan msih baru2 lg..i cute malay boy looking a ladies, wife, widow, milfs, matured & housewifes....xkire status, umur or bngsa..i bole jd pe yg di mnta & akn buat yg tbaik..i 27yrs, stay gombak..col or msg i 0123002026

i student n new for this..looking for a ladies, wife, widow, milfs, matured & housewifes...any status, age or race...i can do anything what u want & i can give u great satisfaction, special for u..SELANGOR & KL ONLY....i mix india chinese, cute, 27yrs, gombak kl...only for a serius...col me 0123002026...id wechat: burberry-412

X kisah datin atau x.Suka sama suka pun ok.e-mail dekat nsaliha01@gmail.com .female only.Makin tua makin I suka.Lebih2 lg yang dah menopouse.

jum try.. 0126786756 real guy 4 datin

Otai - kita kawan2 je, mana yg nk sembang,lepak, chill leh Elo 0137743442, I kt jb

jika ada datin2 yg sudi kenal insan tak seberapa ni pm lah me.ewanboy991@yahoo.com

relax chill 0196956279 aa_4u2c@yahoo.com

just call 0179614853 nothing special

Hai..bukan masalah duit atau kepuasan...cuba ingin mngenali dan mncari teman..email me at hussin79@gmail.com

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

0194251146 female yg sunyi je msg atau cll je teros

0194251146 female yg sunyi je msg atau cll je teros

0194251146 female yg sunyi je msg atau cll je teros

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 473   Terbaru›   Baru»


EmoticonEmoticon