Datin gersang bertemu pelanggan

datin datin akan memilih lelaki maskulin untuk di bawa melancong..mungkinkah anda yang bertuah ??
Datin gersang bertemu pelanggan, siapa saja boleh terpilih..sesuai selera.

231 ulasan:

  1. leh join tak?

    add YM : batangmantop2u@yahoo.com

    BalasPadam
  2. perlu aku datin ad email tiaragus23@yahoo.com

    BalasPadam
  3. hai datin email jer kat maq2413@yahoo.com or jmedash3165@gmail.com
    kita akan layan kehendak datin .....
    sampai datin puas tekulai layu......

    BalasPadam
  4. young and handsome malay guy..20yrs hot body...0177277803 call me ;)

    BalasPadam
  5. nothing to say...if u would like to know me can just msg me at ducatimonster2004@yahoo.co.uk

    BalasPadam
  6. leh join ker? Jika sudi leh email sya kat deemustapha@gmail.com

    BalasPadam
  7. Hai Datin . . . . gulamasingarammanis@gmail.com

    BalasPadam
  8. haziq_mustafar@hotmail.com...drop a mail to me...

    BalasPadam
  9. i tak nak beri harapan kat datin2.....tpi jika datin2 nak
    knal isi hati i just infom i kat number ne......
    0132742355....
    call me yan

    BalasPadam
  10. datin nak bley call i,,no 012-9390363,,janji datin bley main sampai puas,,,plug & play,,no kontrak,,,xde syarat2,,janji datin puas hati,,,my email-alif_speky@yahoo.com...i lagi suka kalau datin nak i sampai bile2,,available for only the best......c u honey....yg pnting romantik.....muaahhhh

    BalasPadam
  11. i suka jilat,blh bg kepuasan yg maksimum ckp banyak x guna.jst call me0174130425 (mady) utk prmpn @ mana2 mak datin hubungi i sekarang.i dh xthn nk hisap

    BalasPadam
  12. i akan layan u as u like..u will satisfied and happy dengan cara layanan i..i think no need i explain detail here..u will know after first round with me..u can call me at 0129721091

    BalasPadam
  13. datin, i akan layan sepenuh hati, gentel,jilat,hisap,sedut biji bawah pn saya lakukan berjam2.macam2 sy akan lakukan utk datin.lidah i bergerak liar,cakap je.juz email me khairuladam90@gmail.com.berumur 22 tahun.workout at gym.

    BalasPadam
  14. Hai. . .Datin mcm ikan dyung nampak. . .geram tngok u. . Xpa klu u nk u blh col i. . . 0103992275. . Danial danila

    BalasPadam
  15. hye datin. .ambil je number ni. .lidah menanti datin. .0173572760

    BalasPadam
  16. Kepada Mane2 Datin Yg Nk Jadikan Saya Sbagai Anak Ikan Please Email To Me @ izybad86@gmail.com

    BalasPadam
  17. Hai datin jika datin nak i jilat, main lama2 dan ganas2 hubungi i kat email ris.ismail@ymail.com

    BalasPadam
  18. hai datin contact je no ni
    ape2 blh tau lepas u contact
    0129819548

    BalasPadam
  19. ooo mcm ni gaya anak2 ikan cari makan... lawak2 huahuahua

    BalasPadam
  20. saya nak join datin..pilihlah sy, add ym shar_putra@yahoo.com.my

    BalasPadam
  21. hehehe,,,trnyata ke ni...ermm..try lah..my ym ajim_penyu@yahoo.com

    BalasPadam
  22. try me -22- syamphg@gmail.com

    BalasPadam
  23. hi i want to join datin .....0166278286

    BalasPadam
  24. Kepada sesiapa sahaja insan yg sepi leh je hubungi i....x semesti nye semua org perlu kan hubungan intim..kadang2 perhatian n kasih syg yg d cari...klu perlukan leh lah email i tuk luah kan apa masalah..kadang2 2 pandangan lbh baik dari seorg..email je ke Terengganu3077@gmail.com

    BalasPadam
  25. Just text me. zack6918@gmail.com.

    BalasPadam
  26. Just text me. zack6918@gmail.com.

    BalasPadam
  27. Just text me. zack6918@gmail.com.

    BalasPadam
  28. call je if needed or boring2..
    sure bleh tolong..=)0145784620

    BalasPadam
  29. SAYA SEORG YG SUSH....DAN INGIN MENCARI WANG LEBIH UTK MENYARA KELUARGA DI KAMPONG...SAYA SANGGUP OR SIAP UTK ANDA(PEREMPUAN)TIDAK KIRA USIA DATIN ATAW TIDAK...JANDA ATAW TIDAK..SAYA TIDAK KESAH..ASLKN ANDA SUDI MEMBERI SEDIKIT WANG SEBAGAI BALASAN UTK SAYA MENYARA KELUARGA....SILA CONTACT SAYA DI FACEBOOK...>>OrgKpgAmieyZairul...anda hnya perlu add saya dan saya akn approve..saya siap melunaskan nafsu anda...apa saja yg anda ingin saya lakukan..bkn sekadar di dalam bilik...luar bilik..kerja2 rumah juga saya sanggop asalkn ada imbuhan...TERIMA KASIH..

    BalasPadam
  30. datin datin please email me at danialnuniz@yahoo.com

    BalasPadam
  31. sunyi?
    email milion_man90@yahoo.com

    BalasPadam
  32. Hai datin - datin tersayang
    utk kepuasan yg amat sedap, kaw2 n x terhingga nikmatnya
    hubungi man 019-7286192

    BalasPadam
  33. sye sedia enyediakan bahu untuk datin menangis..saye sedia menyediakan tngan untuk kest air mat datin..saye sentiasa ada di sisi datin =)

    BalasPadam
  34. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  35. hye" dEar..!
    sentiasa sedia berkhidmat..
    contact num; +60109622070...

    BalasPadam
  36. email me at yamemory@yahoo.com

    BalasPadam
  37. Contct me 013-5978334..zul

    BalasPadam
  38. saya nak joint datin e-mail saya mohdisyahrul.ismail@gmail.com

    BalasPadam
  39. Bagi Datin2 yang kesunyian dan perlukan teman atau pengiring, email saya, Private,privasi dan confidential. Email me- wankamarul585@gmail.com

    BalasPadam
  40. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  41. (Service)
    Hi there, I'm riz. A Malaysian 'malay' guy.my age 23 years
    Contact me for further info. Contact me at 019-3008865-riz

    BalasPadam
  42. Hai datin-datin sekalian..klu ingin kan peneman utk apa2 sahaja,call laa sy Hafiz-01119943461..i'm stay in KL,so easy for us to get in touch..i'm waiting for ur call datin-datin sekalian..

    BalasPadam
  43. nak..call 0174146044 atau muhamad.azmi84@gmail.com

    BalasPadam
  44. I am a good listener...012 4896983

    BalasPadam
  45. hai siapa berminat perlukan batang sarawak yang kuat.....janda, datin, anak dara atau gadis gadis sangap...tk kira saiz dan rupa ....call lah saya batang sarawak...di talian 0182410167...service di area shah alam, selangor dan kuala lumpur sahaja...marilah siapa berminat dengan batang sarawak...saya tengah sangap lubang ni...

    BalasPadam
  46. hai datin... lau sunyi n perlukn teman cri la saya... sy btl2 dhagakn belaian wanita.. x kesah umo n rupa.. yg penting kte dpt puaskn each other.. im aben.. call me 0175048761.. abenflame92@yahoo.com.my

    BalasPadam
  47. hai nk rasa kena jilat cal saya man 0192856594
    datin

    BalasPadam
  48. hai datin... jum dating.. cintasangcicak@yahoo.com =)

    BalasPadam
  49. take me..turn me as your sex slave..really need some digit....0104375206/whatspp/call/msg/

    BalasPadam
  50. jz trying my luck..seeking mutual benefits...chi, athletic, 62kg,176..

    BalasPadam
  51. Jejakabiasa39@yahoo.com...pm me datin sel/kl

    BalasPadam
  52. hii can call me anytime u want..0134720393

    BalasPadam
  53. Mane2 datin yg nak jdi kan I anak ikan blh je...call I n0 fon I 0173100105 / 01127150908. ..call ye

    BalasPadam
  54. cuma kerana hampir 2 tahun aku x kerja .keluarga dan anak mencemuh aku hingga aku kluar rumahku sendiri .mereka biasa mewah dulu .habis wang yg aku kumpul sewaktu kerja di malaysia dan luar negeri .sudah 4 bulan aku menumpang tidur di rumah kawan.Kecewa sikap manusia .kini aku ingin mencari seseorang yang benar benar ikhlas untuk berteman dengan ku .sebagai saudara atau apa juga ketentuan Allah ..lihat profile :https://www.facebook.com/salim.musta.5..in box first then we can talk .

    BalasPadam
  55. datin yg memerlukan anak ikan dan layanan yg baik call me 0123017072 (ingin pendapatan sampingan)

    BalasPadam
  56. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  57. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  58. datin..gadis,janda yg memerlukan anak ikan dan layanan yg baik call me 0172132535 ..area kl,pj ..serius only ..

    BalasPadam
  59. datin yg memerlukan anak ikan dan apa-apa saja call 0139910408 . Harry . Bila-bila mase bley . Serdang kl

    BalasPadam
  60. kpd mak datin@janda@sex..boleh cll 0142323140

    BalasPadam
  61. Saya nak join, saya mix india arab....ni no phone saya 0137021024..x hensem mana...kehebatan boleh d rasai

    BalasPadam
  62. 0139910408 . Memerlukan keja harry serdang kl

    BalasPadam
  63. Hai datin..sy memurlukan keja..bila-bila masa bley..tak kisah keja ape atau warga ape..call sy harry 0139910408..putrajaya PJ kl

    BalasPadam
  64. hai datin...im really need some job to do...and for sure i will try to make you really satisfied.....no talk just whatsapp me @0176393206....kl pj only...bye honey

    BalasPadam
  65. melancong!! ussshhhhh...nak ikowt2! nak ikowt!Huhu

    BalasPadam
  66. hi datin saya memerlukan job..memandangkan skng saya memerlukan wang yg banyk...call me khai 0123017072

    BalasPadam
  67. mama2 datin yang mahu di jilat cal me tapi di kaw taiping hingga sg petani saja cal me 01124353573

    BalasPadam
  68. 0176345762 call me if you want

    BalasPadam
  69. kepala mak datin/janda sunyi/isteri2 yang mahu dijilat hingga terpancut keluar air dan kejang pasti enak call me 01124353573 di kawasan taiping hingga sg petani

    BalasPadam
  70. add me in abg_kals@yahoo.com tq tel 0142794119

    BalasPadam
  71. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  72. Datin area jb
    Contact 0127966762
    Full time part time baik punya....

    BalasPadam
  73. Datin boleh email saya

    batangsepi@gmail.com

    BalasPadam
  74. Fiq..model ...0196687802...

    BalasPadam
  75. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  76. Hi datin....sya duda anak1.dri mlk
    01111583482

    BalasPadam
  77. datin sy student 23 thun bangi email me

    BalasPadam
  78. Hi sy joe,u bly cll anytime,time bowink ke sedih ke u can kongsi ngan i,i hnye perlukan kasih syg yg ikhlas,u steady i steady,just cll me 0177869783

    BalasPadam
  79. hai dtin yg cmel2 blake..lau nak call sye,.0133939423

    BalasPadam
  80. hai dtin yg cmel2 blake..lau nak call sye,.0133939423

    BalasPadam
  81. Hai dati ni no sy 0173649518

    BalasPadam
  82. Mencari datin utk jd anak ikan
    Call no ni 0173649518

    BalasPadam
  83. Mencari datin utk jd kan sy anak ikan
    Call 0173649518

    BalasPadam
  84. Adakah datin mencari kepuasan dan kenikmatan?hubungi saja di talian 0124284439...sama-sama kita nikmati.

    BalasPadam
  85. Wajah = melayu + cina
    Boleh "main" sekerap mungkin dalam sehari...
    Sesuai menjadi teman untuk apa sahaja, x semestinya utk seks
    call me 017-2004314

    BalasPadam
  86. Sy suke berkawan.....jika berminat col sy

    BalasPadam
  87. D bahagian sarawak coll dulu baru blh thu 0128900565

    BalasPadam
  88. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  89. anytime datin..handsome guys malay 01124333875

    BalasPadam
  90. hye Datin call me 0123840932

    BalasPadam
  91. call or msg my number 01126076976

    BalasPadam
  92. ade ke datin,tes...0176984234.

    BalasPadam
  93. datin sugarmumy anak dara yang perlukan belaian marilah kita berkenalan
    kokorek@ymail.com

    BalasPadam
  94. sy suka datin leh la klu bosan ke leh contact area selangor 01119133120

    BalasPadam
  95. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  96. hai datin yang muda2 dan cantik saya abdul hani umur 18 tahun berasal dari sandakan sabah saya sedia memuaskan nafsu anda kalau ingin melakukan seks dengan saya jumpalah saya di sandakan sabah kta boleh buat di hotel je yg tak nmpak orang hubungi saya di 0135506729 dan

    BalasPadam
  97. hai.....i never try before,klau ni cara senang nk dpt duit i want try....just call me 01131548613.....

    BalasPadam
  98. Hye datin
    Kalau berminat bole la call 0173195490 area jb :-)

    BalasPadam
  99. email saya di

    kawankawan23@yahoo.com ..

    saya zam, area kL dan penang..

    mana2 datin, wanita, anak dara yg perlukan belaian just email me ok..

    tak kisah yg penting gerenti puas dgn saya..

    tunggu email dr mana2 wanita..~~~

    cepat2 tau..! tq..~

    BalasPadam
  100. hi my name is rainxz im here looking for fun the big reason im here because i already divorce with my wife i wanna to let someone to love me enjoy the fun with me she was betray me i was very feel sad but all the thing i have to move on and enjoy another new level

    Name RainXz
    Work as sales
    age 23
    male
    Chinese
    Living in oug old klang road

    im serious looking for fun enjoy for who lonelyness need someone i will by there if u looking for money sorry not from me because im poor because of my fail ex wife wanna divorce me so honeslty i talk first dont want at the end u all blame at me sorry thanks

    i like people open minder honesly with me so i will treat to the same way respect each other i will love enjoy the fun so much about fun i will let both of us enjoy not only me so dont worry we can try anything as long as we happy

    Date me>0102551028

    BalasPadam
  101. datin yg mmrlukn layanan urtan ape sje plz call 01123706115

    BalasPadam
  102. 0175260439 masih muda. baru 21.. :)

    BalasPadam
  103. Cuba nasib.. :p.. lagendazamshah@gmail.com

    BalasPadam
  104. Knl dulu ..... putera75mma@gmail.com

    BalasPadam
  105. slmt b,kenalan..hubungan terbuka..017-9988408

    BalasPadam
  106. ingin mencari datin tuk wang tambahan..
    0193123837
    blankedsystem@yahoo.com

    BalasPadam
  107. Ahh wechat aku sng..otomenjahat

    BalasPadam
  108. 0179265063... Nak jugak rasa bkenalan dengan datin...

    BalasPadam
  109. 0179265063 ... Teringin sangat nak kenal ngan datin..

    BalasPadam
  110. 0179265063 ... Teringin sangat nak kenal ngan datin..

    BalasPadam
  111. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  112. mahu gak cuba nasib...mana-mana datin atau janda yang nk sex service...e-mail saya mrsmiled@yahoo.com...kepuasan..??? cuba dulu..dah cuba baru tau...

    BalasPadam
  113. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  114. Area kuching invite sya 0148811180

    BalasPadam
  115. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  116. Hai datin...kalau nak rasa pucuk muda mcm i call jelaa no i 0182959029 confirm u tak menyesal punya...muda bkn sbrg muda tau hehe

    BalasPadam
  117. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  118. call me anything..0166570736-iskandar

    BalasPadam
  119. Kepada datin atau janda Yang hanya nak cipapnya dijilat boleh call 0174004986 .kalau nak jadi anak ikan pun boleh.hanya support sebulan rm 5000 je sebulan Dan support driver sebab saya tak pandai bawa kereta

    BalasPadam
  120. i semua datin...i ada proposal baik yang menguntungkan pls call 0192118868

    BalasPadam
  121. kepuasan ITU bukan hanya Dr zahirnya saje...to Cara nya yg penting.... hebat mcm mane pon kalo blm do butuhkan xkan bermakna begitu juga sebaliknya. my email: azamzali95@gmail.com
    .

    BalasPadam
  122. Oh janda kaya hati suci hidup gembira tapi aku habuk pun tak Ada tapi teringin janda kaya aaaa aaaa.call la 0174004986 hidup anda akan sempurna bila berjumpa dengan saya cinta pasti bermakna aaaa aaaa.tak kaya tak reti bawa kereta itulah masalah saya kalau nak berjumpa silalah ambil saya aaaa aaaa.(ulang korus 2 atau 3 Kali. Anda boleh lagukan dengan gaya anda sendiri thanks.)janda kaya please call me.Oh janda kaya hati suci hidup gembira tapi aku habuk pun tak Ada tapi teringin janda kaya aaaa aaaa.call la 0174004986 hidup anda akan sempurna bila berjumpa dengan saya cinta pasti bermakna aaaa aaaa.tak kaya tak reti bawa kereta itulah masalah saya kalau nak berjumpa silalah ambil saya aaaa aaaa.(ulang korus 2 atau 3 Kali. Anda boleh lagukan dengan gaya anda sendiri thanks.)janda kaya please call me.

    BalasPadam
  123. jika ada yg beminat hubungi sy matselamba5505@gmail.com

    BalasPadam
  124. Ingim layanan yg lama.2 atau 3 kali mendapat kepuasan.email saya www.shamudra@yahoo.com

    BalasPadam
  125. ingin layanan sepuasnye email sy onenightstandforsex@gmail.com
    anytime

    BalasPadam
  126. salam..sayer jj..26thn..tinggi 170,brt 70,kacuk cina,melayu,mamak..sy suke bg wanita puas,sy terima aper2 hadiah,yg penting puas..whatsapp sy or call 0133631223

    BalasPadam
  127. Hi. I'm Zafril , 22, young boy@call boy from KL. I'm looking for sugar mummy and i can become as your special partner on the bed. I can do everything to satisfy u and for details, call or message me, 0104295740

    BalasPadam
  128. Jikalau Datin Datin Meemerlukan Belaian Manja Seorang Lelaki Boleh Call I , Daniel 0147313580 , Area Kuala Lumpur n Selangor

    BalasPadam
  129. kpd datin yg di area selangor bole call num ni. 01116482282.

    BalasPadam
  130. Hi dear call me 0183541099 ries

    BalasPadam
  131. Janda nak Janda kaya sepi Dan sangap saya Ada satu.dia adalah bekas Datin tapi dah jadi Janda.saya Ada we chat dia Dan watsap dia. Tapi masalahnya dia sums Yang hensemje Yang tak hensem dia tak suke.dia sering bertukar id watsap Dan wechat tapi dia adalah orang Yang sama.kalau mau nombor phone dia /watsap Dan we chat dia anda kena bayar.human semua free bro.saya pun bayar.kalau nak harganya sayaa letak rm 850 je.kalau berminat email saya gokuazuraseraya@gmail.com
    Janda kaya ini pun perlu juga jaga privasinya juga.

    BalasPadam
  132. Kepada datin yg memerlukan...26thn tinggi 174cm.hot body..just email chiecax_07@yahoo.com/udin5988.gmail.com..

    BalasPadam
  133. x kenal maka x cinta! try dulu baru tau.0123636692

    BalasPadam
  134. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  135. Blh bt apa saja,terpulang dan akan puas dan berbaloi..blom cuba tk taw lah kan..blh simpan rahsia jgn risau dan ragu2..0172411364

    BalasPadam
  136. ade gul yg ske noty?jom knal2..013 5235330..

    BalasPadam
  137. secara jujurnya saya nak nyatakan di sini, saya memerlukan sejumlah wang untuk selesaikan masalah saya. dan secara jujurnya inilah jalan terakhir yang dapat saya lakukan. saya ada sangkut hutang dengan beberapa syarikat keewangan berlesen dan hutang-hutang runcit. (jumlahnya boleh berhubung kemudian).. boleh dikatakan hampir 99% saya mencuba meminjam dengan institusi kewangan tetapi semuanya gagal. Saya juga mempunyai peluang untuk buat bisnes dan memerlukan modal atau funder. apa-apa syarat akan dipersetujui. Kepada mana-mana janda yang kaya raya atau sapa-sapa je yang dapat membantu, saya amat alu-alukan. saya sedia berkhidmat apa saja untuk anda.. hubungi saya, deealado@gmail.com, 0146051007

    BalasPadam
  138. Sy gym trainer.. If datin perlukn sy 0177933006 call or mcg wechat id nazarulnordin131727

    BalasPadam
  139. hello, call me me for details +60172504134. danial

    BalasPadam
  140. Jikalau Datin Datin Memerlukan Belaian Manja Seorang Lelaki Boleh Call I , Paez 0147313580 wechat id paezISMAIL , Area Kuala Lumpur n Selangor

    BalasPadam
  141. Blh memuaskan datin..all site play..just email or call...isma782003@yahoo.com or phone 01114740641

    BalasPadam
  142. Khas buat girls yang berumur lebih 10 tahun dari umur I... Terdahulu I mohon maaf sebesar-besarnya... I dilahirkan pada 1984.... I ni teringinlah sangat-sangat nak cium n jilat pepek wanita ni. jika u sudi i cium n jilat pepek U sampai U betul-betul puas... I akan cium n jilat pepek U sampai U puas... I akan sedut biji U lama-lama & I akan cium n jilat lobang bontot U sampai u puas... I Tidak mengira bangsa, paras rupa, bentuk badan, status, ada dara or tidak... Yang penting pepek harum... Kalau sudi call 0167322571... Sorry sms I Tak layan n Untuk area Johor sahaja...

    BalasPadam
  143. i student dan msih baru2 lg..i cute malay boy looking a ladies, wife, widow, milfs, matured & housewifes....xkire status, umur or bngsa..i bole jd pe yg di mnta & akn buat yg tbaik..i 27yrs, stay gombak..col or msg i 0123002026

    BalasPadam
  144. i student n new for this..looking for a ladies, wife, widow, milfs, matured & housewifes...any status, age or race...i can do anything what u want & i can give u great satisfaction, special for u..SELANGOR & KL ONLY....i mix india chinese, cute, 27yrs, gombak kl...only for a serius...col me 0123002026...id wechat: burberry-412

    BalasPadam
  145. X kisah datin atau x.Suka sama suka pun ok.e-mail dekat nsaliha01@gmail.com .female only.Makin tua makin I suka.Lebih2 lg yang dah menopouse.

    BalasPadam
  146. jum try.. 0126786756 real guy 4 datin

    BalasPadam
  147. Otai - kita kawan2 je, mana yg nk sembang,lepak, chill leh Elo 0137743442, I kt jb

    BalasPadam
  148. jika ada datin2 yg sudi kenal insan tak seberapa ni pm lah me.ewanboy991@yahoo.com

    BalasPadam
  149. relax chill 0196956279 aa_4u2c@yahoo.com

    BalasPadam
  150. just call 0179614853 nothing special

    BalasPadam
  151. Hai..bukan masalah duit atau kepuasan...cuba ingin mngenali dan mncari teman..email me at hussin79@gmail.com

    BalasPadam
  152. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  153. 0194251146 female yg sunyi je msg atau cll je teros

    BalasPadam
  154. 0194251146 female yg sunyi je msg atau cll je teros

    BalasPadam
  155. 0194251146 female yg sunyi je msg atau cll je teros

    BalasPadam